Sauna Utrecht
Wellness

Voel je herboren met sauna Utrecht!

Als ik wil ontspannen, dan doe ik dat graag bij sauna Utrecht. Bij Zen Zon Zee kun je namelijk genieten van een Himalaya zout sauna of een infrarood sauna en dat is voor mij echt ultiem genieten!

Ontspannen na een drukke werkdag

Sauna Utrecht

De Himalaya zout sauna bestaat uit allerlei zoutkristallen uit de Himalaya, zoals de naam al doet vermoeden. Het bijzondere van dit Himalaya zout is dat ze alle natuurlijke mineralen en sporenelementen in de juiste verhouding en in de perfecte structuur bevatten. Himalaya zout is daardoor erg gezond en tien of twintig minuutjes in deze sauna kan al helpen om van je versnelde vermoeidheid, concentratiegebrek, slaapstoornissen, futloosheid, prikkelbaarheid of migraine af te helpen. Ik ga dan dan ook altijd even langs Zen Zon Zee als ik bijvoorbeeld een stressvolle en drukke dag op het werk achter de rug heb. Het fijne aan deze sauna Utrecht is dat ze ruime openingstijden hebben. Ze zijn namelijk tot 23 uur ‘s avonds open, dus eigenlijk kan ik er na iedere werkdag wel terecht. Ik slaap daarna gegarandeerd als een roos en word weer als herboren wakker de volgende dag!

Sauna Utrecht

Goed tegen spierpijn

Naast de Himalaya zout sauna maak ik ook regelmatig gebruik van de infrarood sauna bij Zen Zon Zee. De infrarood sauna is namelijk goed voor een grondige reiniging van de huid en het lichaam, soepelere spieren en een zachte gezonde huid. Ik vind het dan ook heerlijk om bijvoorbeeld na een flinke sportsessie eventjes de infrarood sauna in te gaan, want door de warmte van de sauna raken de spieren wat losser, waardoor de gifstoffen ook beter kunnen worden afgevoerd. Zowel de Himalaya zout sauna als de infrarood sauna hebben dus een positief effect op mijn lichaam en ik kan echt iedereen aanraden om ook af en toe de sauna in te duiken!