Tips

Verschillende sieraden trends uit 2020

Sieraden zijn een niet weg te denken item in het leven van vele mensen. Waarschijnlijk bezit iedereen wel een sieraad, van een mooi paar oorbellen tot een gave ketting of ring, we zullen vrijwel allemaal wel wat in huis hebben. Omdat velen waarschijnlijk in het bezit zijn van sieraden of het leuk vinden om sieraden cadeau te doen, kun je in dit artikel lezen over een tweetal sieraden trends die zich in 2020 voordoen. 

Een piercing hebben

Het is een trend die niet vervaagt. Er bestaan ontzettend veel verschillende piercing, een veel gekozen piercing is de helix piercing. Maar ook de conch piercing en de tragus piercing zijn erg in trek. Deze trend komt voort uit de earcandy hype, hoe meer, hoe gevarieerder, hoe leuker en beter. Daarnaast zien we deze hype veel terug komen op social media, influencers die gevulde oren hebben. We vinden het allemaal gaaf en laten dan onze oren ook graag versieren. 

Sieraden laten personaliseren

Sieraden worden zowel online als in winkels natuurlijk in grote getalen aangeboden. Het is dus ook niet zo gek als je een keer een vriendin ziet met dezelfde ketting of hetzelfde paar oorbellen als dat jij hebt. Daarom is het juist ontzettend tof om je sieraden te personaliseren, het maakt ze uniek en persoonlijk. Gepersonaliseerde sieraden zijn niet alleen tof voor jezelf, maar het is ook erg leuk om zoiets cadeau te doen!

Een veel gekozen opties is het laten graveren van een sieraad. Je kunt hier namelijk eindeloos mee variëren. Je kunt bijvoorbeeld de naam van je partner laten graveren, maar ook een voorletter, andere naam, speciale datum of plek zijn leuke ideeën. 
Er zijn verschillende aanbieders op de markt die je hierbij kunnen helpen. My Unique Style kan jou hierbij helpen. Het toffe aan My Unique Style is dat zij zelf kunnen graveren, wat inhoudt dat je niet langer dan normaal op je sieraad hoeft te wachten. Neem hier een kijkje op de website om te zien wat er voor jou tussen zit!