Logo-PT-Room
Sporten

Tip voor fitness in Rotterdam

Ben je onlangs verhuisd naar jouw nieuwe woning in Rotterdam en ben je daarom op zoek naar fitness Rotterdam om een sportschool te vinden waarbij je onder begeleiding van een gediplomeerde personal trainer kan training om echte resultaten te behalen? Dan ben je bij de PT Room aan het juiste adres!

De voordelen van de PT Room 

De PT Room heeft een uniek concept waarbij je onder begeleiding van een personal trainer gaat werken aan jouw persoonlijke doelstellingen. Er wordt van je verwacht dat je minimaal 1 keer in de week een sessie boekt waardoor je altijd nauw contact zult hebben met de personal trainer die jouw begeleid. Zo zorgen zij voor de dosis motivatie en een effectieve trainingsweek. Dit vormt samen de basis voor een fitte en gezonde lifestyle. 

De Small group trainingen bij de PT Room 

De PT Room biedt wekelijks 6 verschillende Small Group Trainingen aan. Tijdens deze training zal er worden gewerkt aan de 5 motorische basisvaardigheden: lenigheid, uithoudingsvermogen , kracht, coördinatie en snelheid. Door het verbeteren van deze vaardigheden zul je ervoor zorgen dat jouw algemene fitheid verbeterd. Deze trainingen zijn de perfecte aanvulling voor de sessies die je hebt met jouw personal trainer. 

Bij de PT Room kun je een vrijblijvend intakegesprek aanvragen

Als deze informatie over fitness Rotterdam jouw aanspreekt kun je een vrijblijvend intakegesprek aanvragen bij de PT Room. Tijdens dit gesprek zul je met een gediplomeerde personal trainer in gesprek gaan om te praten over jouw persoonlijke doelstellingen en jouw voedingspatroon.