2 december 2021

Populaire belegging

1 min read
Avalanche kopen

In 2021 is Avalanche kopen een zeer populaire belegging geworden, je vraagt je al snel af waarom en waar kun je deze munt dan kopen. Het heeft zelfs in de toekomst de potentie, om Ethereum in het netwerk op te nemen. Je kunt met iDeal tegenwoordig zeer eenvoudig te munt AVAX kopen, onder ander bij Bitvavo in Nederland of Bitpanda in Wenen. Avalanche heeft nagedacht over de toekomst waarin er een nieuwe decentrale financiële wereld wordt ontwikkeld. 

Ontwikkelaars zijn overgestapt

Mede door de trage handelingen van Ethereum met het netwerk 2.0 zijn veel investeerders overgestapt met Avalanche kopen. Het systeem kan met gemak namelijk 4500 transacties per seconde verwerken, de contracten worden namelijk door een aparte blockchain behandeld. Nadeel van Avalanche is dat het door de aanwezigheid van de concurrenten met onder andere ADA, een zeer risicovolle belegging is. Mislukt het project dan ben je al je geïnvesteerde geld kwijt, het is goed hier rekening mee te houden wanneer je er geld in wilt investeren.

Avalanche kopen

Positief voor de toekomst

Toch zijn de vele gebruikers die de stap hebben gedaan met Avalanche kopen positief voor de toekomst. Bij een fout van Ethereum of wanneer het nieuwe platform dreigt te mislukken, zullen er in de toekomst nog meer investeerders overstappen naar Avalanche. Ondanks dat het ook een belegging is die risico’s met zich meebrengt, zijn er toch veel investeerders die erin durven te beleggen en de voordelen ervan in zien. Zolang Ethereum 2.0 niet is gelanceerd zijn er voldoende kansen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *