2 december 2021

Haartrends in Nederland: de kapper in Leeuwarden

2 min read

De zomer is weer voorbij en dat vraagt voor nieuwe haartrends. Een donkere spoeling, een strakke coupe en een mooie boblijn zijn verschillende trends die in de winter van 2021 weer terugkomen. Ook is een warme haarkleur weer terug van weggeweest, waarbij mooie gouden en oranje tinten in het haar weer zeer populair zijn. Ben jij ook benieuwd hoe je het beste mee kan liften op de nieuwe hypes rond haarstyling, en nieuwsgierig naar hoe je deze coupes kan krijgen door een kapper in Leeuwarden? Lees dan snel door!

De populairste haarkleuren 

Veel mensen zijn (door de pandemie) klaar met binnen zitten en willen daarom deze winter weer experimenteren met hun haarkleur. Het kleurenpalet is intenser dan ooit tevoren. Vooral een vuurrode kleur lijkt deze winter zeer populair te worden, zodat mannen en vrouwen weer vlammend de deur uit kunnen. Naast rood is ook grijs weer helemaal in, waarbij ook jonge mensen deze kleur graag laten verven. Verder is het belangrijk dat de haarkleur er natuurlijk uitziet en niet maar één ‘platte’ kleur heeft. Kleurovergangen zijn belangrijk, welke bereikt kunnen worden met highlights, lowlights of een balayage. Deze winter is er genoeg mogelijkheid om er met kleuren op los te experimenteren.

Inspirerende coupes 

Voor het knippen van een winters kapsel zijn er verschillende do’s en don’ts. Een zeer geschikte stijl is de (niet zo standaard) pony. Want pony’s kunnen tegenwoordig zeer veel verschillende maten en vormen hebben: van lang tot kort, en van schuin tot recht. Het vinden van een goede pony kan ook nog liggen aan de lengte van je kapsel. Laat je hiervoor gerust adviseren bij je kapper.

Naast de pony blijft ook de lob (ook wel een lange boblijn genoemd) een veel geknipt kapsel. Deze ietwat korte maar zeer fashionable blijft zeer gewaardeerd onder celebrities en influencers en blijft daardoor opgepikt worden door de modemagazines. Combineer de pony met een lob als je stylish de winter door wilt. 

Jouw kapper in Leeuwarden

Woon jij in het noorden van het land en ben je opzoek naar een goede kapper die je kan helpen met het creëren van een haar-look die echt bij jou past? Ga dan snel eens langs bij imagekapper. Bij deze kapper, net buiten het centrum van Leeuwarden, kan je precies vinden wat je zoekt. In deze fijne kapsalon werken er haarstylisten met precisie aan je haar zodat jij met een goed gevoel weer naar buiten loopt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *