Small group training Rotterdam
Sporten

Gezellig sporten met small group training Rotterdam!

Sporten in een sportschool heb ik altijd al gezellig gevonden, maar dan moet de sfeer natuurlijk wel leuk zijn. Daarom vind ik het fijn dat ik nu small group training Rotterdam doe bij sportschool FreeWerkt! Hier train ik namelijk in kleine groepjes met een personal trainer. Je hebt dus nog wel de gezelligheid van een groep, maar tegelijkertijd voelt het ook heel persoonlijk en heeft de trainer genoeg aandacht voor elk individu.

Small group training Rotterdam

Leuke workouts met fijne trainers

Ik volg bij FreeWerkt verschillende small group trainingen. Zo kun je bijvoorbeeld een Billen Workout volgen voor strakke benen en billen. Deze workout is verder ook goed om vervelende hardloopblessures en rugklachten te voorkomen, dus dat is natuurlijk mooi meegenomen. Daarnaast volg ik ook graag Cor’s Core Training voor een sterke core en een zelfverzekerde houding. Beide trainingen zijn goed opgezet en na elke sessie ben ik helemaal gesloopt, maar wel voldaan. De trainers motiveren mij om helemaal tot het naadje te gaan en soms sta ik echt te vloeken tijdens het sporten zelf, maar daarna ben ik altijd enorm trots op mezelf dat ik het maar weer mooi gedaan heb!

Small group training Rotterdam

Altijd gezellig!

Naast de goede workout-sessies ben ik ook erg te spreken over de gezellige sfeer bij FreeWerkt. De trainers zijn naast professioneel ook nog eens heel aardig en ook de overige leden zijn altijd in voor een leuk praatje. Door de fijne sfeer kom ik iedere week weer graag hier om te sporten, want ik weet dat ik dan weer leuke mensen om me heen heb. Wil jij ook graag beginnen met sporten, maar laat je je een beetje afschrikken door grote groepen en onpersoonlijke sportscholen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met FreeWerkt en ontdek ook of small group training Rotterdam bij jou past!