PC games
Tips

Games kopen? Bij game key discounter ben je op het goede adres

Ben je op zoek naar goede en leuke games die je kan spelen? Ben je misschien op zoek naar goedkope games die nog wel veel gespeeld worden? Bij game key discounter ben je op het goede adres. Hier kan je genoeg vinden over verschillende games en game keys. Ook kan je hier verschillende giftcards kopen als cadeau voor iemand.

Temtem

Wat is er te vinden op game key discounter?

Op de website zijn er veel verschillende dingen te vinden. Je kan hierbij denken aan games en software voor verschillende platformen. Je kan hier onder andere games halen voor op de playstation, xbox of voor de computer. Ook zijn er op de website bestsellers te vinden. Dit zijn games die vaak zijn gekocht door klanten. Vaak zijn deze games ook redelijk goedkoop. Verder zijn er ook nieuwe releases te vinden op de website. Dit zijn games die nieuw zijn uitgekomen. Deze nieuwe releases kan je alleen vinden op de pc en op de platformen van Steam en Origin. 

network

Hoe bestel je je producten?

Het bestellen van je producten op de website gaat als volgt:

  • Klik bij je gewenste producten op ‘’Voeg toe aan winkelwagen’’. Wanneer je klaar bent met winkelen op de website ga je naar ‘’Afrekenen’’.
  • Hierna moet je het formulier invullen met je gegevens die staan aangegeven. 
  • Hierna moet je de instructies volgen van de betaling. Je kan betalen met verschillende methodes.
  • Als je hebt betaald krijg je een game key die je kan invoeren om de games te installeren op je pc.