Geen categorie

Flaneren in eigen land, moet kunnen!

Normaal in deze periode zijn we aan het flaneren in een ander land en genieten we van de andere culturen waar we mee in aanraking komen. Maar dit jaar is het toch even iets anders. We blijven in ons eigen kikkerlandje. Niet getreurd, ook hier is het mooi weer en heb je mooie plekken om te ontdekken. We moeten niet zo snel denken dat Nederland niets is. Want Nederland is wel degelijk mooi.

 

Mooie zomerse outfits

Normaal kopen we mooie zomerse outfits om aan te trekken op vakantie. Maar nu blijven we in Nederland. Maar waarom zouden we dan ook niet ons mooi kleden. Want normaal kopen we ook kleren voor het dineren in het buitenland. Dan kunnen we dat ook voor hier in Nederland doen. Een paar mooie pumps kopen, misschien wel van Gabor schoenen, om onze outfit helemaal compleet te maken en hier in Nederland flink te gaan flaneren.

 

En nu we ons geld niet aan de vakantie kunnen uitgeven. Houden we in een zekere zin eigenlijk geld over. En dat is raar, want we houden nooit geld over. Of ja, misschien houden we ook helemaal geen geld over want wie weet is het al uitgegeven. Aan bijvoorbeeld nieuwe kleren die je van de zomer, en misschien ook nog wel in de winter, kan gaan dragen. En dus lekker kan gaan flaneren met jouw nieuwe outfits.

 

Buiten het flaneren over de boulevard, kwamen we ook allemaal terug met een mooie gebruinde huid. En laten we even flinke grote bofkonten zijn. Want het weer de komende week hier in Nederland blijft ontzettend mooi en daar kunnen we ook goed bruin in worden. Wie weet had je al wel een nieuwe bikini gekocht en kan je die toch aantrekken voor in de achtertuin om in het zwembadje te gaan liggen en daar bruin te worden. Note to yourself, to all the people. Smeer je wel goed in. De zon schijnt namelijk heel fel en dan is het wel belangrijk dat jij je goed blijft insmeren zodat je jouw huid goed beschermt tegen verbranden en andere schadelijke mogelijkheden. Want je wilt niet dat je huid snel gaat rimpelen door te veel blootstelling aan de zon. Dat is uiteraard zonde. En in de avond je huid weer goed insmeren zodat jouw mooie bruine kleurtje langer blijft zitten en je daar ook langer van kan genieten. En uiteraard jouw eigen huid ook, want op dat soort momenten verzorg je ze extra goed.