Physiq
Sporten

Fitness in Hoofddorp doe je bij Physiq

Ben je op zoek naar fitness Hoofddorp om een sportschool te vinden waarbij je onder begeleiding van en gediplomeerde personal trainer kan gaan werken aan jouw persoonlijke fitness doelstellingen? Dan ben je bij Physiq aan het juiste adres. 

Wordt de betere versie van jezelf

Bij deze fitness Hoofddorp wordt je begeleid om de betere versie van jezelf te worden dit is waar alles het bij deze sportschool om draait. Ze staan namelijk voor resultaat en willen graag iets bijdragen aan ieders persoonlijke fysieke, mentale of sociale doelstelling. Er wordt bij physiq gewerkt aan de hand van bewezen concepten en kijken naar wat werkt. De personal trainers zijn ervaren en hebben zeer veel passie voor het werk dat zij uitvoeren en brengen graag enthousiasme over tijdens de personal trainingen. Iedere personal trainer is bij Physiq zo opgeleid dat zij sporters van elk niveau kunnen begeleiden met het sterker, fitter en weerbaren te maken. Er wordt vanuit de basis gestart en je zult als eerst de juiste techniek onder de knie moeten krijgen voordat ze aan de slag gaan met jouw specifiek persoonlijke doelen op het gebied van fitness. Jouw persoonlijke doel bereik je niet alleen met fysieke kracht maar het ook met de juiste mentale kracht en de balans tussen deze twee. Mentale coaching kan jou daarom uitermate goed helpen wanneer je vaak stress ervaar, slecht slaapt of last hebt van een middag dit. 

Het opstellen van een voedingsschema 

Voordat je begint met trainer zal de personal trainer een voedingsschema opstellen dat jij jouw persoonlijke fitness doelen op een lekkere en verantwoordelijken manier behaald. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang.