Logo-DB-sport
Sporten

Een small group training in Rotterdam

Ben je op zoek naar een small group training Rotterdam? Dan ben je bij DB Sport aan het juiste adres als je echte resultaten wilt behalen en doelgericht wilt gaan sporten. De personal trainer die jou les zult gaan geven heeft al meer dan 7 jaar ervaring en kan jou uitstekend motiveren en pushen om alles uit jezelf te halen. 

Bij DB sport wordt er verder gekeken dan alleen training 

Ben je niet op het gewicht wat je graag wilt hebben, eet je ongezond en heb je elke dag last van een middagdip? Dan kun je aan het cirkeltje waar je al maanden en misschien al zelfs jaren in vast zit iets aan doen. Bij een small group training Rotterdam bij DP Sport zul je samen met een stel gemotiveerde mensen gaan sporten onder begeleiding van een personal trainer. Door het opstellen van persoonlijke doelstellingen zul je door hen worden begeleid om een gezondere levensstijl te creëren en jezelf beter te voelen in je eigen lichaam. 

De stappen van DB Sport  

Voor de eerste stap zul je bij DB sport in gesprek gaan en zal je jouw persoonlijke doelstellingen vast gaan zetten. Nadat je de eerste stap met de personal trainer hebt doorlopen zal er worden ingezoomd op jouw voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van jouw persoonlijke doelen. Als laatst zal er een doelgericht trainingsprogramma worden opgesteld waarin je doelgericht op jouw persoonlijke fitness doelen zult gaan sporten.