2 december 2021

Een premium Italiaans jassenmerk

2 min read

Peuterey is een fantastisch merk dat volledig Italiaans is. Wat je ziet is dat veel merken zich richten op veel verschillende soorten kledingstukken. Dit is bij Peuterey niet het geval. Doordat het merk zich alleen richt op jassen hebben ze veel expertise hierin en kunnen ze de hoogste kwaliteit van jassen aanbieden. Op het moment dat jij een Peuterey jas aanschaft online bij Hans Voortman of in de winkel, kun jij hier nog jarenlang plezier van hebben. Doordat altijd de beste materialen worden gebruikt blijft de jas gedurende de jaren ook nog het mooie uiterlijk hebben.

Verfijnde techniek

Doordat Peuterey erg veel bezig is met het onderzoeken van de laatste trends in de modewereld en onderzoekt hoe de laatste technieken gebruikt kunnen worden om een nieuwe jas te maken, krijg jij altijd een jas van een top kwaliteit. Wanneer je een product wilt aanschaffen van het merk kun je dit direct online doen op de site van Hans Voortman. Daarnaast kun je ook een Peuterey jas aanschaffen in de fysieke winkel van Hans Voortman. Ideaal wanneer je in de buurt bent en graag zelf even de verschillende jassen wilt passen en aan wilt doen.

Stoffen

Elke jas van het merk is gemaakt van een andere stof, of soms dezelfde stof. Welke stof jouw favoriete model heeft hangt helemaal af van wat voor een soort jas het is. Jassen die als doel hebben om lekker licht te zijn en ideaal voor de zomer te zijn, zijn vaak gemaakt van polyamide wat lekker licht is. Ben je op zoek naar een jas van Peuterey die bijvoorbeeld ook waterafstotend is? Dan zal je zien dat dit soort modellen een ander soort materiaal gebruiken aan de buitenkant, om de hoge mate van water afstoting te kunnen waarborgen. Als je op zoek bent naar een jas die dus functioneel is, een uniek verheel heeft, en modieus is, dan is Peuterey zeker het juiste merk voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *