rulespt-logo
Sporten

Een personal coach in Den Bosch van Rules Pt

Ben je op zoek naar personal coach Den Bosch om meer spiermassa op te bouwen, af te vallen of simpelweg fitter te worden? Dan ben je bij Rules Pt aan het juiste adres. De personal trainers van deze sportschool beschikken namelijk over de benodigde kennis en ervaring voor het optimaal te kunnen begeleiden van hun cliënten.

Zeer ervaren en gepassioneerde personal trainers

De personal trainers van Rules Pt hebben al meer dan 13 jaar ervaring in het geven van personal training en  zijn zeer gepassioneerd. De passie van de personal trainers is terug te vinden in de enthousiasme die zij overbrengen tijdens de trainingen die zij aanbieden. Met behulp van een personal coach Den Bosch van Rules Pt zul je zichtbare resultaten behalen en zal er uitgegaan worden van het lange termijn. Je zult niet alleen intensieve trainingen gaan volgen maar je zult ook worden gecoacht om en jouw levensstijl te verbeteren. Op deze manier zullen de resultaten die je behaald duurzaam en blijvend zijn. De personal trainers zijn zo opgeleid dat zij elke sporter kunnen begeleiden ongeacht het niveau waar zij zich op bevinden. 

Het opstellen van een voedingsschema 

Als de informatie op de website van rules Pt jouw aanspreekt kun je gemakkelijk telefonisch contact opnemen voor het inplannen van een intake gesprek. Tijdens dit gesprek zul je uitgebreid praten over jouw persoonlijke doelstellingen die je wilt gaan behalen en jouw huidige voedingspatroon. De juiste voeding is namelijk erg belangrijk voor het behalen van de gewenste resultaten en het creëren van een gezondere levensstijl.