Geen categorie

Een nieuwe uitstraling

In de zomervakantie heb je altijd veel meer tijd over dan je van tevoren denkt. Tenminste, als je niet zoals mijn broer bent en vijf vakanties plant in de zomervakantie. Dit was zijn laatste jaar dat hij thuis woonde bij mij en mijn ouders. Na de zomervakantie ging hij op zichzelf wonen. Om deze reden mocht ik zijn kamer hebben. Ik zat nu nog op de kleinere kamer op de middelste verdieping. Hier sliepen mijn ouders ook, en ik zat vlak naast mijn vader zijn werkkamer. Toen ik nog jong was ging dit goed, en vond ik dit ook gezellig. Maar nu ik wat ouder werd had ik behoefte aan meer ruimte. Mijn moeder wilde graag mijn oude kamer hebben om hier een naaikamer van te maken. Omdat mijn broer heel de vakantie weg was hadden mijn vader en ik de ruimte om deze verhuizing te gaan doen. mijn broer zijn spullen werden in een tijdelijke opslag geplaats. Na een aantal voorbereidende tripjes naar de bouwmarkt was het tijd om te beginnen.

Naar boven

Mijn twee kasten, bed en tv waren de makkelijke onderdelen. Ik had ook nog een bureau van ongeveer drie meter lang. Deze was loodzwaar en zat geklemd tussen de twee wanden van mijn kamer. Omdat deze zo moeilijk was om weg te krijgen en mijn moeder eigenlijk ook behoefte had aan zoveel ruimte bouwde mijn vader in mijn nieuwe kamer opnieuw zo’n bureau. Mijn broer had een soort tapijt als vloerbedekking. Ik wilde graag een laminaatvloer. Dit hadden we in ons oude huis ook en ik had hier goede herinneringen aan. bij Laminaatenparket.nl bestelde we een nieuwe vloer. Na het leggen van de vloer en het plaatsen van al mijn spullen was mijn nieuwe kamer klaar.

Naar beneden

Mijn moeder had al haar naaispullen nu op zolder staan, naast mijn nieuwe kamer. Dit moest allemaal naar beneden. Maar voordat de spullen mijn oude kamer in konden moest er eerst iets met de vloer gebeuren. Hier lag nu een turquoise zijl. Dit vond ik mooi toen ik tien was, maar nu wilde niemand het hebben. Mijn moeder had de wens voor een visgraat vloer . De kamer was vierkant dus het was redelijk makkelijk om dit te leggen. Mijn moeder wilde dit graag omdat het een luxe uitstraling had die ze graag wilde zien. Na het leggen van deze vloer was ook de nieuwe naaikamer van mijn moeder klaar. Het kost wat werk, maar het resultaat was geweldig.