Zorg

Een nieuwe haarlijn

Misschien overweegt u al een langere tijd om een haartransplantatie te doen. Het verliezen van je haar is, zeker op een jongere leeftijd, geen pretje. Het kan een deuk in je zelfverzekerdheid zijn. Dit straal je vaak ook uit. Dit is niet positief voor je omgang met mensen om je heen. Het kan zo zijn dat u steeds meer verhalen hoort over mensen die haartransplantatie laten uitvoeren in Turkije. Turkije is voor meerdere schoonheids- en uitstralingsbehandeling een plaats voor velen. Op het gebied van een harttransplantatie is Turkije simpelweg goedkoper dan bijvoorbeeld Nederland. Als u precies wilt weten hoeveel u kunt besparen bij verschillende klinieken in Turkije zult u bij een aantal klinieken afspraken moeten maken. Naast het besparen van kosten is het in Turkije mogelijk om tot wel twee keer zoveel haarzakjes over te laten zetten. In deze blog  over een Haartransplantatie Turkije gaan we dieper in op de werkwijze bij een haartransplantatie en doorlopen we het hele proces. Het doel van deze blog is om meer inzicht te geven in het proces waardoor het minder eng aanvoelt.

Werkwijze

Wanneer u heeft gekozen voor het laten uitvoeren van een haartransplantatie, begint het balletje te rollen. Dit balletje rolt volgens een bepaald van te voren uitgezet stappenplan. Bij de juiste klinieken doorloop je onder Nederlandse begeleiding het proces. Dit kan zeker helpen bij het veilig laten voelen van de procedure. Het niet hebben van een verschil in taal is zeer fijn en nuttig. Op deze manier zijn er geen onaangename verassingen. We beginnen de eerste dag van de werkwijze bij het vliegveld. Bij de juiste klinieken wordt u al vanaf dit punt opgehaald.

De tweede dag

Op de tweede dag is er vaak een consult. Samen met de dokter wordt de nieuwe haarlijn bepaald en wordt de hoeveelheid grafts voor de volgende dag bepaald. Het is slim om foto’s van je oude haarlijn mee te nemen. De dokter kan deze dan veel makkelijker nabootsten. Onder begeleiding van een Nederlands sprekend persoon gaat u de operatie in. Alleen het hoofd wordt verdoofd. Na de operatie is het hoofd natuurlijk zeer gevoelig. Doormiddel van een transfer wordt u naar uw hotel gebracht.

De derde dag

Deze dag is vooral voor de controle. De bandage die na de operatie over uw hoofd is gedaan wordt eraf gehaald zodat de dokter een controle kan uitvoeren. Hierna wordt het hoofd schoongemaakt. Na de operatie is het werk niet klaar. Er zijn een aantal punten belangrijk voor de nazorg die u zelf in de gaten moeten houden. De dokter loopt deze punten met u door.  

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *