crossfit
Sporten

Een Hoofddorp sportschool voor echte resultaten

Ben je woonachtig in Hoofddorp en wil je graag echte resultaten gaan boeken op het gebied van fitness? Dan ben je voor een Hoofddorp sportschool bij CrossFit Hoofddorp aan het juiste adres,. Bij deze sportschool zul je namelijk onder begeleiding van een ervaren en gepassioneerde personal coach gaan trainen om zo echte resultaten te gaan behalen. 

Training van hoogwaardige kwaliteit

Bij CrossFit Hoofddorp worden er uitsluitend trainingen aangeboden an hoogwaardige kwaliteit. De professionele en zeer ervaren personal trainers hebben in de loop van de jaren namelijk erg veel kennis en ervaring opgedaan waardoor zij een zeer goede personal training aan kunnen bieden. Naast deze hoogwaardige kwaliteits trainingen bieden zij ook een dynamische en motiverende omgeving aan waarin uitsluitend mensen sporten die like- minded zijn en zich inzetten voor het behalen van hu persoonlijk doelstellingen. Bij de trainingen zal er worden begonnen vanuit de basis en wanneer je de juiste techniek door de knie hebt zal er tijdens de training focus worden gelegd op jouw persoonlijke doelstellingen. 

Een vrijblijvend intake gesprek 

Voordat je zult gaan beginnen met het volgen van trainingen zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden met jou en een personal trainer van CrossFit Hoofddorp. Bij deze sportschool kun je hier vrijblijvend gebruik van maken. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gesproken over jouw persoonlijke doelstellingen en voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.