duurzame schoenen
Tips

Draag jij al duurzame schoenen?

Denk jij al aan het milieu? Bewust boodschappen doen is dan het beste wat je kan betekenen voor het milieu. Maar wat dacht jij van kleding en schoenen? Ooit verdiept in het feit dat je nog altijd dierlijke producten in schoenen terug kan vinden? De duurzame schoenen van Cayucos.nl is dat dus zeer zeker niet. Sterker nog, zij denken graag aan het milieu door veganistische schoenen te ontwerpen. Verkrijgbaar in diverse kleuren en zowel voor de man én vrouw perfect om te dragen.

Draagcomfort

Waarom duurzame schoenen?

Steeds vaker zal je op het nieuws te horen krijgen dat er weer iets aan de hand is met het milieu. Zonde want je bent er zelf maar al te druk mee om het zo goed mogelijk te houden. De duurzame schoenen zijn hierin tegen wel degelijk milieubewust. Deze schoenen worden namelijk met de hoogste zorg ontworpen en op de markt gebracht. Geen een momentje waarop gedacht wordt dat er dierlijke producten aan te pas komen. Als je vegan bent, dan zijn deze schoenen perfect om te dragen. Tevens ook een stuk voordeliger dan wat je elders zult vinden op dit gebied.

Cayucos.nl hoeft niet rijk te worden. Zij vinden het al onwijs belangrijk om andere te kunnen helpen met het dragen van het juiste schoeisel. Hierdoor hebben zij ervoor gekozen om het schoeisel in Spanje te maken en het uit te brengen in Nederland.

Verschillende kleuren