Tips

Douglas hout in interieur

Kleuren brengen sfeer in het interieur, het is belangrijk om een gezellig en sfeervol huis te hebben omdat je je hierdoor thuis voelt in een omgeving. Kleuren kan je aanbrengen door muren, meubels, planfonds of wat dan ook te verven met een kleur die je maar wilt maar je kan er ook voor kiezen om natuurlijke materialen te gebruiken en die van zichzelf al prachtig gekleurd zijn. Op deze manier hoef je dus niet daarna nog eens aan de gang met een kwast, verf en de hele mikmak maar heb je alsnog een super sfeervolle kleur in je interieur.

Douglas hout is een natuurlijke kleur

Hout kleuren zijn er in verschillende soorten, het hangt af van het hout dat je kiest. Iedere houtsoort heeft zijn eigen eigenschappen. Zo is het ene soort makkelijk te bewerken en het andere soort moeilijker. Ook heeft ieder soort hout zijn eigen kleuren. Douglas hout is een houtsoort dat afkomstig is uit Europa, het hout is goed te bewerken maar heeft vooral een prachtige rood bruine kleur van zichzelf. Het hout is stevig en kan worden gebruikt bij het bouwen van huizen, schuren of veranda’s maar is daarnaast ook makkelijk te bewerken om bijvoorbeeld meubels, kasten en andere versieringen van te maken.

Sfeervol

Het belangrijkste is natuurlijk dat douglas hout een mooi warme kleur laat zien die jouw interieur een boost geeft. Het hout komt heel mooi uit zijn verf als het onbewerkt is. Het hout kan worden gebruikt als versteviging in het huis, zoals balken en planken maar als dat niet het geval is in jouw huis kan je kijken naar het gebruik van het hout in meubels of accessoires.

Bron: Houtdirect             

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *