27 januari 2022

Dit moet je weten over fillers Den Haag

2 min read

Heb jij al eens gehoord over fillers Den Haag? Het is een manier om binnen de korte tijd te genieten van een nieuwe uitstraling. Je kunt jouw zelfvertrouwen een flinke boost geven als je met deze behandelingen aan de slag gaat. Er zijn daarbij een groot aantal klinieken waar je terecht kunt als je een nieuwe uitstraling wilt krijgen. Gaaf Injectables is een van de professionals waar je de gewenste resultaten kunt gaan krijgen. Maar wat houden de behandelingen precies in en wat kun je verwachten? Lees snel verder en ontdek het. 

De werking van fillers Den Haag 

Fillers Den Haag lijken in eerste instantie sterk op botox. Het is namelijk een middel wat net als botox in het lichaam gespoten wordt om bepaalde resultaten te behalen. Denk daarbij aan het verminderen of verwijderen van rimpels. Daarom is de werking bij beide ook deels hetzelfde. Het zijn minimaal invasieve procedures. Daarom is er vrijwel geen hersteltijd nodig. Ook is het een goed alternatief voor chirurgische ingrepen. Er is daarom geen facelift nodig om de nodige resultaten te behalen. Je hebt daarmee altijd een natuurlijk resultaat voor jouw gezichtsuitdrukkingen en kunt altijd nog bij laten werken indien nodig. 

Een natuurlijk middel voor jouw lichaam 

Met fillers Den Haag krijg je een middel op basis van hyaluronzuur ingespoten. Dit middel kan op een natuurlijke manier diepere rimpels vullen. Ook kan het jukbeenderen liften, ingevallen slapen en gezichtscontouren verbeteren en de lippen vergroten. Je krijgt hiermee altijd het uiterlijk dat je wenst te hebben. Het middel zorgt er dan voor dat de huid soepel wordt en de veerkracht blijft behouden. Het aanmaakproces zal namelijk verminderen naarmate je ouder wordt en dit kun je hiermee weer op peil gaan brengen door fillers in te laten brengen. 

Een langdurige werking van het middel 

Als je fillers Den Haag in jouw lichaam laat spuiten, zal dit een langdurig resultaat met zich meebrengen. Zo zal het 8 tot 12 maanden duren voordat de fillers uitgewerkt zijn. Na verloop van tijd zal jouw lichaam het zelf afbreken en merk je dat de rimpels weer terug gaan komen. Dit hangt echter wel af van jou als individu en de behandelde zone. Het kan daarom zijn dat het bij jou iets sneller verandert of juist langer gaat duren. Je kunt dan een nabehandeling uit laten voeren op een later moment om weer hetzelfde resultaat te krijgen. 

Een resultaat is direct zichtbaar 

Van de fillers Den Haag heb je direct profijt. Je gaat namelijk gelijk resultaten zien. Daarbij zal de behandeling ook niet lang in beslag nemen. Dit duurt namelijk 15 tot 30 minuten en daarna kun je weer naar huis. Houdt er wel rekening mee dat het niet preventief gaat werken, wat bij botox wel het geval is. Zorg daarom dat je overal op voorbereid bent. Hiervoor kun je ook altijd nog contact opnemen met een professional, zodat de onduidelijkheden weggenomen worden en je advies kunt krijgen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *