Tips

De vele voordelen van het hebben van een koffiebonen abonnement

Verse, heerlijke koffie uit de hele wereld aan de voordeur geleverd? Ja, graag! Van gastronomische restaurant maaltijden en straat eten tot verse biologische producten, er is tegenwoordig niet veel meer dat niet aan je voordeur geleverd kan worden. Hele bonenkoffie is geen uitzondering. Als je graag verse koffie drinkt en thuis een molen bij de hand hebt, is het de moeite waard om een koffiebonen abonnement te nemen! Ben je nog niet overtuigd? Hier zijn onze redenen waarom je het volgens ons zou moeten overwegen.

Gemak

Er is iets te zeggen voor het laten bezorgen van vers gebrande koffie aan je deur. Het is goed om te weten dat je bijna nooit zonder koffie komt te zitten en dat je niet ver hoeft te reizen om je koffie te halen.

Variatie

Je kunt makkelijk telkens een andere soort boon laten opsturen. Zo kun je lekker variëren en telkens andere koffie uitproberen. Zo is het zetten van je koffie nog leuker dan voorheen.

Versheid

Je bonen zijn altijd vers! Wist je dat je bonen het lekkerst zijn als je ze 4 maanden na de branding consumeert? Als je een abonnement hebt betekent het dat je altijd verse bonen hebt en je koffie dus altijd het beste smaakt.

Koffieconsistentie

Het is soms lastig om een goed kopje koffie te krijgen. Als je veel hebt geprobeerd en je favoriete koffie hebt gevonden wil je natuurlijk dat deze bak elke keer hetzelfde smaakt. Omdat je altijd dezelfde bonen op je deurmat krijgt smaakt je koffie dus altijd zoals hij hoort te smaken en kun je elke keer genieten van de smaak waar je zo van houdt!

Als je nog steeds niet overtuigd bent kun je het natuurlijk ook gewoon een tijdje proberen, dan kom je gelijk te weten of het iets voor jou is!

Bron: https://www.giocoffee.nl/

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *