wimperextensions
Wellness

De opties voor een mooie oogopslag

We zien er allemaal wel eens moe uit. Of we hebben last van kleine oogjes. Sommige vrouwen hebben kleine ogen van zichzelf. Wil je graag een wijde, frisse blik? Dan zijn er diverse opties om dat te creeëren. In dit artikel geven we je diverse tips!

Ga niet voor donkere kleuren

Zwart: het is de meest gekozen kleur voor mascara, oogpotlood en eyeliner. Maar heb je kleine ogen, van jezelf of omdat je bijvoorbeeld moe bent? Dan kun je zwart het beste laten liggen. Kies eens voor bruin. Een natuurlijke kleur die je ogen veel minder ‘hard’ maakt. Hierdoor krijg je een frissere blik.

Highlight je binnenste ooghoeken

Ga voor een highlighter of lichte oogschaduw met wat glitter, en breng dit aan op je binnenste ooghoeken. HIerdoor lichten je ogen meer op en krijg je een heldere blik. Als je dit ook onder je wenkbrauw subtiel aanbrengt, dan lift je als het ware je ogen.

Ga voor wimperextensions

Voel jij je pas prettig als je mascara aan hebt gebracht? En krijg jij een veel uitgesprokener blik van mascara en een wimperkruller? Denk dan eens aan wimperextensions. Hiermee heb je direct mooie wimpers, 24/7. Daarnaast kunnen de extensions (afhankelijk van wat voor soort je kiest) je ook een open, frisse blik geven. Een ervaren styliste kijkt altijd samen met jou naar welke extensions het beste bij jouw ogen passen. Bijvoorbeeld deze salon voor wimperextensions in Haarlem.

Wit oogpotlood op de de wimperrand

Door een lijntje wit oogpotlood aan te brengen op de onderste wimperrand, lijkt je oogwit frisser. Hierdoor lijken je ogen ook meteen groter. Ideaal dus om jouw vermoeide ogen een boost te geven!

Verzorg je ogen goed

Natuurlijk komt schoonheid ook van binnenin. Zorg dus voor genoeg slaap, eet gezond en drink veel water. Je kunt je ogen ook verzorgen met een rijke oogcrème. Heb je een nacht slecht geslapen, dan kun je ook eens proberen om koude komkommer op je ogen te leggen. Dat gaat de zwelling van je wallen tegen.

Heb jij nog tips voor een open, heldere oogopslag?