invicta chronograaf
Tips

De Invicta chronograaf

Waarschijnlijk heb je nog niet eerder van een Invicta chronograaf gehoord. Maar toch is het zeer aan te raden jezelf hierin te verdiepen! Deze horloge heeft namelijk zijn eigen stijl en past bij iedere man. Het design, de kleuren en niet te vergeten het uurwerk is perfect. Maar weet je eigenlijk wel wat een chronograaf is? In de volksmond wordt dit ook nog wel een stopwatch genoemd. Ideaal wanneer je iets moet timen!

De Invicta is van oorsprong een Zwitsers product welke in 1837 op de markt gebracht is. Raphael Picard wist toen die tijd al dat het belangrijk is om kwaliteit te leveren. Hierdoor heeft hij horloges ontworpen met de beste producten welke toen die tijd op de markt gebracht was. Nu een aantal jaar laten is het product uiteraard ontwikkelt tot echt goed kwaliteit. Dit merk heeft uiteindelijk een verhuizing gemaakt van Zwitserland naar Amerika Florida. Daar wordt het nog steeds beheerd door een Zwitserse voorzitter van de Invicta Watch Group!

Top kwaliteit

Op tijd met de Invicta chronograaf

In Zwitserland staan zij erom bekend dat er gewerkt wordt met de beste producten en dat merk je. Niet alleen zijn deze horloges waterdicht, maar ze zien er ook gewoon stoer uit. Nu zal je waarschijnlijk denken dat er een hoge prijs aan verbonden zit. Niet bij Watch2day! Hier vind je dagelijks nieuwe aanbiedingen waar jij van kunt profiteren. Deze prijzen worden nergens anders getoond!

Vandaag bestellen is snel timen!

Begin de 20e eeuw werd de functie stopwatch toegevoegd aan een horloge. Er werd toen die tijd gedacht aan de coureurs die hun route moesten timen. Vandaag de dag gebruikt de man dit veel vaker. Kies jij ervoor om deze horloge bij Watch2day te bestellen? Dan draag jij binnen een paar dagen al deze horloge om je pols.

Meer in het assortiment te vinden

Natuurlijk beschikt dit bedrijf over meerdere merken die je direct kunt bestellen. Zo heb je hier onder andere Seiko en zelfs Armani! Ook voor deze horloges zijn er scherpe deals te vinden op de website. Eigenlijk zal je zelf eens op de website moeten kijken om te achterhalen welk design bij jou past. Kortom, zoek jij nog naar een nieuw design voor om jouw pols? Verdiep je dan eens in de Invicta chronograaf!

Diverse horloges