buttplug
Tips

De buttplug als eerste kennismaking met anaal

Er zijn zoveel manieren om seks te hebben dat de keuze eigenlijk oneindig is. Toch raken mensen samen wel eens in een sleur, zeker na een lange relatie of een lang huwelijk. Seksspeeltjes als de buttplug kunnen je slaapkamer avonturen dan nieuw leven inblazen. 

buttplug

Wat is een buttplug?

Een buttplug is een object gemaakt van kunststof dat bedoeld is om in de anus aan te brengen. Een buttplug bestaat vaak uit een aantal bolletjes die je inbrengt om de anus te stimuleren. Dit kan zowel voor mannen als voor vrouwen erg leuk zijn. Het is een misvatting dat alleen veel homostellen hiermee experimenteren. Het tegendeel is waar. De buttplug is juist voor heterostellen een leuke manier om te experimenteren met anale seks. Het is bovendien een goede eerste stap als je samen graag eens anale penetratie wil proberen. Zo kun je daaraan wennen. 

buttplug

Andere opties

Lijkt de buttplug jou ietwat extreem? Dat is helemaal niet erg. Je bent absoluut niet de enige die liever geen experimenten doet met anale stimulatie. Het is wel goed om te weten dat er nog veel andere dingen zijn die je kunt doen om het spannend te houden in de slaapkamer.

Veilige opties

Ben je niet zo avontuurlijk maar wil je wel eens iets nieuws proberen? Je kunt bijvoorbeeld een spannend setje kleding kopen en je partner daarmee verrassen. Je kunt ook eens eten van elkaar af eten of samen onder de douche wat spannende avonturen beleven.