Wellness

Coole kapsels voor natuurlijk krullend haar

Degenen onder ons met steil haar bekennen- we hebben grote droom voor krullend haar. De ringetjes, spiralen, spoelen en wendingen zijn zo veerkrachtig, zo levendig, zo brutaal – het verbazingwekkende natuurlijk krullend haar maakt de rest een beetje verbleken. Maar we misgunnen je niet die prachtige halo’s van krullend haar. In feite inspireren ze ons. Hier zijn koele en inspirerende kapsels voor natuurlijk krullend haar dat ons allemaal laat genieten van krullend haar glorie (Bron: https://kurlify.com).

Faux Hanenkam

Druk je felheid uit met dit mock Mohawk kapsel voor natuurlijk krullend haar. Veeg de zijkanten omhoog en beveilig ze met wendingen, hoofdhuid vlechten of haar styling gel. Verfijn de krullen op de top met een krul contouring lotion.

Spiraal Krullen met hoogtepunten

Haar tip? Als je je haar wikkeld in kleine strengen rond de krultang, draai dan het haar op hetzelfde moment voor een natuurlijk uitziende krul. En zorg ervoor dat de staaf om de krul volledig warm is voordat het haar gekruld wordt, anders zullen de spiralen niet consistent zijn. Voeg een paar face-frame hoogtepunten toe en je natuurlijk krullend haar zal echt poppen!

Knotjes met Bloemen

Vergeet bloemkronen. Dit seizoen zijn bloemen accessoires  groot en vet volgens Matrix artistiek directeur Robert Santana. Creëer een hoge knot en stop een kenmerkende bloem in je krullen voor zomerse flair. Of laat je krullen stromen en stop een bloem achter je oor.

Gemakkelijk golvend haar

De schoonheid van natuurlijk krullend haar is zijn veelzijdigheid. Als je natuurlijke textuur aan de lossere kant is kan je gemakkelijk trendy strandgolven creëren. Breng eerst een gladmakende haar crème aan en föhn je haar glad. Pak dan een grote krultang, plaats het op oog- of kaak niveau en krul de onderste helft van je haar, waarbij de uiteinden recht blijven. Gebruik een warmte beschermingsspray om thermische schade te voorkomen.

Voor meer krullende haar stijlen kijk dan op even naar de curly girl methode.