Auto laten wassen 1
Vervoer

Auto reinigen

Mijn auto is hoognodig aan een wasbeurt toe. Met al die modder op de wegen moeten we wel de auto reinigen. Ik heb alleen echt geen zin of tijd om dit zelf te doen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede carwash of bedrijf die dit klusje voor mij kan opknappen. Gelukkig weet ik een firma waar je uitstekend word geholpen. Waar de auto (als je dat wenst) zelfs met de hand gewassen kan worden. Ook met een camper, bus of caravan kan je hier terecht. Daar heeft deze carwash een speciale wasstraat voor. Je kunt er kiezen uit verschillende soorten wasprogramma,s. Je auto komt er gegarandeerd weer helemaal schoon uit. Omdat mijn auto wel heel erg vies is wil ik deze eerst even goed af laten spuiten en met de hand laten wassen.

Wassen auto

Heel vriendelijk personeel en mijn auto is weer blinkend schoon

Het is prettig als je bij aankomst heel vriendelijk ontvangen wordt.Daarnaast vind ik het ook een enorm pluspunt dat ze proberen je zo snel mogelijk te helpen. Het zijn echt specialisten op het gebied van auto reinigen. Ze geven echt deskundig advies en kunnen je precies te vertellen welk wasprogramma je het beste kan gebruiken.

wasstraat

Wat ik ook een groot voordeel vind is dat deze firma heel betaalbare prijzen hanteert. Ik was blij verrast dat deze carwash je de mogelijkheid bied om ook de binnenkant van je auto te laten reinigen. Wat fijn en ik heb dit maar gelijk laten doen. ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. De hele auto is van binnen en buiten weer blinkend schoon. Wat een goede service en de medewerkers vragen altijd nog even heel vriendelijk of je helemaal tevreden bent. Wil je ook een blinkend schone auto maar niet zelf aan de slag gaan met spons en een emmer sop? Kijk dan eens op de website van www.winstons.nl.