sportschool in Deventer
Tips

Afvallen, de stap hiertoe niet zo evident

Ik merk al eventjes dat ik wat aangekomen was, dit komt mede door het feit dat ik een zittende job heb. Bovendien heb ik nooit echt tijd gemaakt om te gaan sporten, terwijl ik besef dat dit zeer belangrijk is om te kunnen afvallen. Daarom besloot ik om me eens te informeren bij een sportschool in de buurt. Ik ging dus op zoek naar een sportschool in Deventer en kwam op deze manier dan ook terecht op de website van dit bedrijf.

sportschool in Deventer

Mijn ervaring met deze sportschool

Ik besloot om gewoon al te starten met het bekijken van de website, dit was nog vrij veilig voor mij. De website zag er zeer verzorgd uit, heel helder… Toch wist ik hiermee nog niets natuurlijk. Daarom besloot ik om toch maar eens naar daar te gaan, waardoor ik het personeel toch al eens kon zien in levende lijve. Deze mensen waren eigenlijk zeer vriendelijk en bekeken me helemaal niet vreemd. Dit stelde me al een beetje gerust. Bovendien kon ik ook terecht bij hen voor al mijn verdere vragen. Op deze vragen kreeg ik snel en deskundig een antwoord, zonder dat ik me onder druk gezet voelde. Vooral dit laatste betekende veel voor mij. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik het toch eens wilde proberen. Ook dit is eigenlijk zeer vlot verlopen. Het personeel heeft me hierin zeer goed begeleid. Ik vond het ook gewoon fijn dat ik nooit vreemde blikken kreeg van anderen: zowel niet van het personeel, alsook niet van andere leden. Bovendien kan ik ook met trots zeggen dat ik intussen al enkele kilo’s kwijt ben, waardoor ik ook wil blijven gaan naar deze sportschool.Met andere woorden, ik ben blij dat ik gekozen heb voor deze sportschool in Deventer. Het was voor mij een echte aanrader.

sportschool in Deventer